Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Karlobag

Karlobag je grad između mora i planine Velebit, a smjestio se na važnoj prometnici, Jadranskoj magistrali, koja vodi od Rijeke prema Dubrovniku i u unutrašnjost prema Gospiću, Plitvicama i Zagrebu. Karlobag je predivan spoj mediterana i kontinenta, kombinirajući kristalno čisto more i najljepšu hrvatsku planinu koja je udaljena samo nekoliko minuta vožnje.

Karlobag

Karlobag je mjesto gastronomskih užitaka mediteranskog i kontinentalnog stila, sa bogatom i raznolikom kulinarskom ponudom. Prirodni okus morskih plodova i mnogih mediteranskih specijaliteta nije se promijenio stoljećima.

Turbulentna povijest grada Karlobaga vidljiva je na nekoliko crkava i ruševinama srednjovjekovne tvrđave Fortice koja gleda na grad. Kapucinski samostan sa crkvom sv. Josipa i knjižnicom bogat je umjetničkim blagom, a najvažnija je slika posljednje večere nepoznatog autora.

Smještaj u Karlobagu dostupan je u apartmanima i sobama i u dva hotela, Velinac i Zagreb. Hotel Zagreb ima bogatu sportsku i zabavnu ponudu koja omogućuje aktivan i zanimljiv odmor kao i bogat program izleta u prekrasne nacionalne parkove, drevne gradove na Jadranskoj obali i zanimljive otoke. Ne smijemo zaboraviti mogućnost iznajmljivanja planinske kuće u Karlobagu. Savršene su zimi.

U restoranima u Karlobagu možete probati jela koja se temelje na mesu kao što je gulaš od divljači sa aromatičnim umacima te se obično serviraju uz njoke i izvrsna crna vina koja su odlična za zimska jela. Međutim, svježa riba i ostali morski plodovi su ono što predstavlja ljetna jela. Preporučujemo ribu na žaru, punjene lignje ili riblji gulaš koji se obično servira uz palentu. Ne zaboravite izvrsna vina koja će svršeno upotpuniti vaše jelo.

Nakon zabavnog dana na plaži, plivanja, sunčanja, sporta, provođenja vremena s dragim ljudima s kojima dijelite odmor, ako imate snage možete uroniti u noćni život Karlobaga i početi tulumariti. Posebice tijekom ljeta barovi su puni ljudi i glasne glazbe, a ima i raznih kulturnih događaja koji se odvijaju i kroz koje možete nešto naučiti o lokalnim običajima.

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba