Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Lopar

Lopar je poznata turistička destinacija na otoku Rabu, udaljen 12 km od starog grada Raba. Mjesto je poznato po svojoj iznimnoj ljepoti i slikovitim pješčanim plažama duž veoma razvedene obale. Mnogo pješčanih plaža u Loparu smješteno je u mnoštvu slikovitih zaljeva.

Lopar je okružen mnogim otocima i otočićima od kojih je vrijedno spomenuti Goli, Grgur i Lukovac Školjić. Mještani se bave turizmom, poljoprivredom i ribolovom. Stogodišnja turistička tradicija Lopara, mnogo ulaganja u turizam, sačuvana priroda, vrijedno kulturno-povijesno naslijeđe i brojne nagrade za turističku izvrsnost jamstvo su kvalitetnog odmora u Loparu.

Turističko naselje u Loparu zove se San Marino i nalazi se na sjevernom dijelu najduže plaže u borovoj šumi koja gleda na more. Sastoji se od dva hotela. Na južnom dijelu te plaže, blizu mora, u sjeni topola, smjestio se kamp San Marino. Jedan je od dvaju kampova u Loparu. Kamp Zidine u Loparu je mali, robinzonski kamp, sa kapacitetom za 100 osoba. Nalazi se na malom poluotoku u borovoj šumi, daleko od vreve svakodnevnog života. Nudi nezaboravno pustolovno iskustvo u prekrasnom krajoliku.

Većina turista traži privatni smještaj u Loparu. Stoga, možete naći lijepe apartmane za iznajmljivanje u Loparu, pa čak i sobe. A ako nemate ograničeni budžet, možete iznajmiti jednu od vila za odmor u Loparu. U Loparu je također i mali obiteljski hotel koji se zove Epario.

Gastronomska ponuda u Loparu je veoma bogata: postoji oko 50 restorana u Loparu, a konobe i pizzerie nude mnoštvo ribe, mesa i vegetarijanskih jela. Naglasak je na zdravoj hrani, a posebno na ribi i povrću koje je uzgojeno u vrtovima mještana. Organsko povrće i mediteranska kuhinja su ključan sastojak za savršen odmor u Loparu! Osim toga, mještani Lopara uvijek su spremni gostima ponuditi loparske krumpire i rajčice karakterističnog okusa i vrhunske kvalitete.

Što se tiče aktivnosti na bilo kojoj od 22 plaže u Loparu, možete se razulariti i probati sve – jet ski, parajedrenje, surfanje, kayaking, vodeni tobogan sa tri vodene "staze", brodove, kajake i mnoge druge sportske i zabavne aktivnosti. Poslije toga možete posjetiti noćne klubove u Loparu i pokazati mještanima kako se pleše. Uživajte!

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba