Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Mali Lošinj

Općina Mali Lošinj obuhvaća južni dio otoka Cresa, uvale Koromačno i Ustrine, Otok Lošinj i neki manji otoci, kao što su: Unije, Ilovik, Susak, Srakane Male, Srakane Vele, itd. Mali Lošinj je najveće mjesto na otoku i najveći grad na svim jadranskim otocima. Okrenut je prema moru sa sjeverozapadne strane. Danas, kako je grad u porastu, uključuje uvalu Sv Martin na sjevero-istoku, Privlaku na sjevero-zapadu i rt Madona i uvalu Čikat na zapadnoj strani.

Mali Losinj

Smještaj i apartmani Mali Lošinj:
Ponuda smještaja u Malom Lošinju pokriva cijeli raspon, od luksuznih hotela do kampova i proračun smještaja. Privatni smještaj i apartmani Mali Lošinj čini najveći dio noćenja, ali ima i broj vila na tom području.
Boravak na otoku znači da su stvari malo skuplje, te je preporučljivo da donese osnovne namirnice s kopna. Kada ste u potrazi za apartmanom, ne zaboravite da neki vlasnici objekata nude dodatne usluge, kao što su npr. besplatan roštilj noću, ove dodatci imaju pozitivan utjecaj na budžet i trebaju stoga biti razmatrani u procesu odabira.

Što vidjeti – znamenitosti u Malom Lošinju:

Ruševine samostana Sv Petra u Osoru
Gradska vijećnica,
Biskupski dvor,
Kapela Sv Gaudencija u Osoru
Katedrala Sv Marije
Crkva Navještenja Blažene Djevice Marije
Crkva i samostan sv. Marije u Osoru Bijar
Barokna župna crkva Rođenja Marijina (Anuncijata) 1696.,

Gdje jesti u gradu:

U gradu ima mnogo restorana i drugih ugostiteljskih objekata, koji nude jela s međunarodnim i nacionalnim jelovnicima i određenim jelima iz otočne kuhinje. Specijaliteti bazirani na namirnicama iz mora, jela pripremljena po starim receptima uz jaku zastupljenost lokalnih aromatičnih trava i maslinovo ulje su glavna obilježja ove kuhinje.

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba