Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Soline Mlini

Soline su oko 11 km udaljene od Dubrovnika, na samom početku na Jadrana.  Soline su odličan izbor ako ste izabrali Dubrovnik za svoje odredište. Dakle, smještaj u Solinama je lišen tisuće turista koji prolaze pokraj vašeg prozora svake sekunde, 24 sata dnevno. Smještaj u Solinama ima određenu svrhu - pružiti vam mir i tišinu i u isto vrijeme omogućiti zabavu u vašem dvorištu, a to dvorište je Dubrovnik.

Apartmani u Solinama su obično zadivljujući. Uostalom, ako imate mali grad sa samo 229 ljudi i jedva 70 domaćinstava, morate imati 70 kuća opskrbljenih prekrasnim pogledom, kamenim zidovima i fantastičnom kuhinjom. Apartmani u Solinama su udaljeni samo jednim klikom i svako će vam domaćinstvo ponuditi mir i tišinu kao glavnu prednost Solina.

Kad kažemo domaćinstvo mislimo na vile za odmor jer su vile za odmor u Solinama jedina stvar koju biste trebali tražiti što se tiče privatnog smještaja u Solinama. Za razliku od Dubrovnika, noćnih klubova u Solinama nema, a ako želite divlju noć, Dubrovnik je udaljen samo jednom vožnjom autobusa, stoga si osigurajte taksi ili iznajmite automobil ako se želite vratiti kući u 3 sata ujutro.

Srećom, restorani u Solinama su prilično gostoljubivi prema svojim budućim gostima i naći ćete sve, od pizzerija i bistroa do otmjenih restorana tako da ćete vi i vaši najmiliji teško biti razočarani njihovom kuhinjom. U stvari, pizza je čak bolja u Solinama nego u Dubrovniku. Što se tiče morskih plodova, najbolje je posjetiti Dubrovnik za jedan vraški dobar obrok. Razmislite o Solinama kao mjestu za užinu prije pravog obroka u gradu.

Međutim, plaže u Solinama su sasvim druga priča. Plaže u Dubrovniku su uglavnom pretrpane i imaju tendenciju uništiti nevjerojatnu atmosferu Jadrana. Tu dolaze Soline jer plaže u Solinama nisu tako pune tijekom dana, a osim toga pružaju bolje prirodno okruženje za vaše opuštanje. Soline izgledaju i jesu prirodni raj i savršeno mjesto za bijeg od svega.

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba