Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Starigrad Paklenica

Starigrad nije samo naselje već i lučica. Nalazi se na obali Velebitskog kanala, u neposrednoj blizini nacionalnog parka Paklenica, 45 km južno od Karlobaga. U zaleđu Starigrada je Nacionalni park Paklenica koji obuhvaća dva kanjona: Velika i Mala Paklenica. Ako ste u potrazi za prirodnom zabavom u Starigradu Paklenici, onda je neizbježan posjet ovom nacionalnom parku. To je uistinu fenomenalno mjesto, sadrži brojne špilje i tajne. Kada ići kroz park, a još se uvijek želite zabaviti u Starigradu Paklenici, iskušajte planinarenje i slobodno penjanje.

Što se tiče smještaja u Starigradu Paklenici, mnogo je izbora. Naravno, većina ljudi odabire privatni smještaj, ali morate biti svjesni činjenice da postoji puno soba i pansiona koje možete izabrati. Vila za odmor u Paklenici ima toliko mnogo da ideja o hotelu u Strigradu Paklenici zvuči veoma osvježavajuće. Većinu hotela posjeduju obitelji kao što je to Hotel Vicko. Ako vas više zanimaju lanci hotela, zavirite u Bluesun hotel Alan.

U starom gradu nalazi se niz arheoloških nalazišta i arhitektonskih spomenika, a među najpoznatijima je Vila Petar Hektorović. Plaže u Starigradu Paklenici prostiru se kilometrima, pa je stoga ovo mjesto idealno za obiteljski odmor. Teniski tereni, igrališta i sportovi na vodi samo su neki od načina na koje se možete zabaviti u Starigradu Paklenici. Postoje najmanje tri restorana u Starigradu Paklenici koje svakako valja posjetiti, a to su: Alan, Rajna i Vicko. Uglavnom u ponudi imaju istu izvanrednu kuhinju koja se temelji na ribi, janjetini, pršutu i siru.

Nema noćnih klubova u Starigradu Paklenici, toliko vam možemo reći. Ali tamo ne idete kako biste plesali na glazbu svjetski poznatih DJ-a nego kako biste se odmorili daleko od ostatka svijeta i uživali u hrani. Ovdje dolazimo i do etno kuće Marasović. Smještena je netom prije ulaza u Nacionalni park Paklenicu. Ova etno kuća ima jedinstvenu atmosferu s obzirom da je izgrađena od kamena, uređena renoviranim namještajem, bez ikakve moderne tehnologije, a hrana koja se tamo poslužuje je skromna i jednostavna, ali ipak bogata okusom i mirisom. Jedini nedostatak je da je to jedino mjesto gdje ne možete rezervirati sobu u Starigradu Paklenici.

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba