Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Uglavnom dopuštamo vlasnicima sa bilo kojom vrstom smještajnih kapaciteta na tržištu oglašavanje putem naše platforme. Kao primjer možemo navesti sljedeće vrste smještaja:

Apartmani i sobe u obiteljskoj kući ili pansionu: Najčešći tip smještaja u hrvatskoj je apartmanski smještaj u obiteljskim kućama duž jadranske obale. Oni veći se često nazivaju pansionima, a u svojoj ponudi, za razliku od klasičnih apartmana,  imaju i neke od dodatnih usluga kao što je restoran u kući, sauna, teniski teren izleti s vlastitim mini busom ili brodom i sl. U većini slučajeva spomenute apartmane i pansione vode obitelji koje žive u blizini samih smještajnih jedinica.

Vile i zasebne kuće za odmor u Hrvatskoj: Ograničeni broj vila i kuća za odmor također je dostupan na stranicama Solitum agencije. Karakteristika ovih smještajnih jedinica je da se iste iznajmljuju jednoj obitelji ili skupini ljudi koja zauzima cijelu smještajnu jedinicu.


Kuce sa bazenomKuće i apartmani sa bazenom u Hrvatskoj: Postoje gosti koji umjesto kupanja u moru preferiraju kupanje u bazenu ili pak žele dodatno uživati u samoj mogućnosti izbora.

Kuća ili apartman s bazenom je savršen izbor, za ovu vrstu gostiju. Na stranicama Solitum agencije možete pronaći sve smještajne jedinice koje u svojoj ponudi imaju bazen, i to odabirom kriterija „bazen“ u obrascu za naprednu pretragu.

Hrvatski otoci – smještaj: Ako ste u potrazi za potpunim mirom, naš savjet je da potražite smještaj na jednom od hrvatskih otoka. U ponudi imamo smještajne jedinice na udaljenim područjima, što vam nudi maksimalnu privatnost i savršen odmor.

Hoteli u hrvatskoj: Ponuda uključuje standardne hotele, i to od jednokrevetnih soba do obiteljskih apartmana.

Hosteli u hrvatskoj: Riječ „hostel“ je postala jako popularna što je dovelo i do pogrešnog korištenja iste, tako da možete naići na neke od ponuđenih kapaciteta koji su navedeni pod kategorijom „Hostel“, a da to po standardnim kriterijima, koji već godinama definiraju hostel za mlade, to i nisu. Ali ipak ono što ističe ove kapacitete te ih približava samoj definiciji hostela je uistinu povoljna cijena ovih smještajnih jedinica koje su idealne za mlade ljude i avanturiste koji žele minimalno potrošiti a maksimalno vidjeti.
Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba